Облицовки с Бонд

Албио Проект ЕООД е специализирана в монтажа на облицовки от композитни материали. Фирмата има десетки изградени обекти с облицовки бонд, които са идеално решение за изграждането на Търговски центрове, Супермаркети, Хотели, Изложбени центрове, Стадиони, Индустриални сгради, Пътнически терминали, Магистрални постове, Бензиностанции, Тунели, знаци и др.

 

Алуминиевият композитен материал е специално създаден за облицоване на сгради с панели и е идеален за облицоване на интериорни и екстериорни пространства. Лесен е за обработка и огъване във всякакви ъгли и форми.

Най – горното покритие е смолиста боя, която има отлична защита от ултравиолетовите гама лъченията, корозионно– и износоустойчивост. Част от състава му са два анти корозионни алуминиеви листа, които обхващат слой полиетилен с висока плътност. Този състав на панела дава добри огнеупорни характеристики, а при горене отделя малък обем газове.

Друго негово положително качество е, че е термоустойчив в голям температурен диапазон (-25 ÷ + 85°С) с оптимални топлоизолационни качества и не пропуска електромагнитни лъчения, както и че поглъща звуковите вълни, гарантирайки шумопоглъщаемост до 25 dB.