ПОПУЛЯРНО

 

Zendow брошура

Пластмасови системи за прозорци и врати


Архитектурата и естетиката на сградата е фактора, който формира най-много стойността на един недвижим имот. Тя привлича вниманието и събужда интереса, предизвиква усещането за стандарта на живота и представлява стойностното в строителството. Това е причината, поради която Schüco отрежда много важно място на естетичната страна на строителството, редом с технически перфектната функционалност. Всички системи за прозорци, врати и слънцезащита представляват оптимален синтез от форма и функция. Характерни са ясните линии и контури, хармоничните пропорции и перфектно съгласуваните съотношения между видимата и невидимата част на профила (строителна дълбочина и видима ширина на профила). Системите на Schüco обединяват максималната сигурност и планирането с творческа свобода. Широката програма предлага от стойностен обков, стъклодържачи, дръжки, декоративни шпроси, цветови и дървесни декори до щори и вентилационни системи. Всичко това е с доказаното качество и неповторим дизайн на Schüco.
Прочети още...Zendow брошура Патентовано решение за алуминиеви свързващи профили за оптимална топлоизолация

Системите за пластмасови прозорци съчетават в себе си перфектен дизайн, функционалност, красота и надеждност при експлоатация.
В световен план марката Schüco е гаранция за качество - резултат от иновативното мислене на стотици инженери и специалисти, които работят за доусъвършенстването на съществуващите системи, внедрявайки най-новите научни модификации и разработки.
Всички продукти с марката Schüco са с гарантиран произход, задължително тествани преди пускането им в експлоатация в собствения технологичен център за изпитания на Schüco International KG в Билефелд - Германия.

Системата за прозорци Corona SI 82+ е снабдена с три равнини на уплътняване и патентована технология за свързващ алуминиев профил. Ето защо тя е особено подходяща за приложение при нискоенергийни прозорци и пасивни къщи.Прочети още...Zendow брошура
CORONA CT 70 AS CAVA, RONDO, CLASSIC

По отношение на дизайн и производство системата Corona CT 70 AS е разработена и конструирана според най-актуалните технически постижения, и естествено отговаря на изискванията и желанията на модерните инвеститори, строители и клиенти. Corona CT 70 AS е 5-камерна система с гумено уплътнение, която съчетава отлични топлоизолационни показатели с минимални видими ширини на профилите.
Силните стоманени профили в рамката и крилото гарантират висока степен на устойчивост и дълговечност на прозореца. Конструкцията и използваните материали допринасят за качествената шумоизолация. Двете степени на уплътняване са надеждна преграда срещу въздушното течение.
Високо ценено предимство на системата представляват стилната оптика и елегантните контури на профилите.
Трите варианта на външния контур на крилото – Cava, Rondo и Classic – ще подчертаят по неповторим начин
индивидуалния стил на Вашия дом.


Прочети още...


ВИДЕО
Двуцветна дограма с алуминиеви капачкиПРОМОЦИИ
Промоция на ПВЦ дограма с енергоспестяващи стъклопакетипрочетете повече...
Запитване
* Задължителни полета
Име:*
Телефон:*
Е-мейл: 
Описание:*


НОВИ ОБЕКТИ

 - Капачкова окачена фасада Exalco 130


Сладкарница Бене

Болница Софиямед


 - Бонд в неограничени цветове


Сладкарница Бене

Сладкарница БЕНЕ


 - Структурна окачена фасада


Обект - структурна окачена фасада

Обект Бигла


 - Облицовки с БОНД


Обект - структурна окачена фасада

Банка Пиреус