ПОПУЛЯРНО

 

Deceuninck ZENDOW

Zendow, новият прозорец красив от вътре, красив от вън и заедно с това ефективен

Дизайнът на zendow отхвърля всичкоизлишно. Чрез геометрични изчисления нарамката, проектантите и инженерите постигнаха успех, в резултат на който засилиха твърдостта и устойчивостта, и в същото време намалиха масата на PVC-то. По този начин Zendow обединява силата, твърдостта и по-голямата стъклена площ, зада пропусне повече светлина.

ZENDOW- естествена хармония


топлоизолация

1/ топлинни показатели PVC-U е изключителен изолатор. Това ематериалът за постигането на най-добри топло-изолационни резултати. zendow притежавасъщо допълнителното предимство на многовисоки топлинни характеристики и отличен U-коефициент*

*U-коефициента определя “използваемите” топлоизолационни характеристики, които съответстват на средните условия отнасящи се до промени в температурата, влагата и конструкцията в една сграда.

2/ звукоизолация PVC-U предлага също и най-добрите гаранции зазвукоизолация, както и за топлоизолация. Но тук Zendow има допълнителни предимства в характеристиките:

> 70 милиметровата концепция на профилитедава възможност да се сложи стъклопакет сдебелина 41мм.

> максималната контактна повърхност на касата с TPE (термопластичен еластомер) уплътненията гарантира една отлична изолация.

водо- и въздухонепропускливост

Двубариерната, универсална уплътнителнасистема е разработена специално, за да гарантира едновременно уплътнение на стъклото и плътно затваряне на прозореца. Със своята оптимизирана форма, би-функционалното уплътнение е адаптирано към концепцията на профилите. То е разработено от висококачествени материали и е поставено предварително, още по време на производствения процес, което гарантира постоянно качество.

Дренажна система

Геометричното проучване на профилите осигури разработването на една перфектна дренажна система, с по-добро отвеждане на водата. Тази система включва “суха зона”, която предпазва металния обков. Вашият прозорец ще остане за дълго време в перфектно състояние, благодарение на подобрената защита срещу корозия. Технически параметри на ZENDOW
защита Допълнителна преграда защитава насрещниците, разположени в сухата зона, срещу влага и корозия.Тази преграда прави също така насрещницитетрудно достъпни, като създава още еднопрепятствие срещу крадците. Концепцията на Zendow е съвместима с цялатасистема за защита срещу крадци. В допълнение към това се предлагат повече решения зазащита.
> по-добро поставяне на обкова, плътно достоманеното укрепване.
> защитена позиция на насрещниците, зад преградата
> отлично задържане на стъклопакета, благодарение на дълбоките 20мм канали
> оптимизирана концепция за вратите
материал PVC-U се състои само от 43% нефт (100% за по-голяматачаст от пластмасовите материали). Международните научни изследвания показват, че този материал е ориентиран към положителен еко-баланс. Относително ниският разход на енергия припроизводството на прозорците е три пъти по-малък от разходите за алуминия и наполовина по-малък от разходите за дърво.
качество ПСтрогият контрол на качеството от Декьонинк доведе доодобрението от най-различни институции и особенопрестижния сертификат ISO 9001. За Декьонинк тозисертификат се свързва с производството,продажбите идистрибуцията на висококачествени PVC-U профили,което Ви гарантира най-добрия продукт и обслужване.Профилите на Декьонинк се възползват по-нататък отмарката за качество NPProfiles и техническия съвет наCSTB.
надеждност Декьонинк изгради своята промишлена репутациявърху перфектността при производството на PVC-Uпрофили. Днес Декьонинк са световния лидер в своясектор. Всяка година стотици хиляли километрипрофили напускат производствените цехове.ВИДЕО
Двуцветна дограма с алуминиеви капачкиПРОМОЦИИ
Промоция на ПВЦ дограма с енергоспестяващи стъклопакетипрочетете повече...
Запитване
* Задължителни полета
Име:*
Телефон:*
Е-мейл: 
Описание:*


НОВИ ОБЕКТИ

 - Капачкова окачена фасада Exalco 130


Сладкарница Бене

Болница Софиямед


 - Бонд в неограничени цветове


Сладкарница Бене

Сладкарница БЕНЕ


 - Структурна окачена фасада


Обект - структурна окачена фасада

Обект Бигла


 - Облицовки с БОНД


Обект - структурна окачена фасада

Банка Пиреус