ПОПУЛЯРНО

 Начало  »  Стъклопакети

 

Стъклопакети

ДВУБАРИЕРНИ СТЪКЛОПАКЕТИ

Фирма Албио разполага със съвременен оборудван цех и автоматизирани машини за производство на двубариерни стъклопакети и стъклообработка, както и обработка на нискоемисийни стъкла с меко покритие. Консумативите вложени в произведения от нас продукт са с изключително  качество на водещи производители отговарящи на високите изисквания на стандартите DIN, EN, ISO 9001 & 14001., които гарантират отлично качество на произведения стъклопакет. В зависимост от приложението на стъклопакета използваме различни видове флоатни стъкла дистанционери адсорбент вторичени двукомпонентни уплътнители например:

 Стъклопакети предназначени за алуминиева, дървена или PVC дограма . След избора на флоатни стъкла, разкроя и необходимата обработка, полагаме първичен бутилов уплътнител на дистанционер с адсорбент с различна ширина в зависимост от необходимата дебелина на стъклопакета и вторичен двукомпонентен полиуретанов уплътнител.

 Стъклопакети предназначени за окачени фасади (капачкови или структурни). След внимателен  избор на стъкла  разкроя и необходимата обработка, като кантиране и закаляване, полагаме първичен бутилов уплътнител на дистанционер с абсорбент  и вторичен двукомпонентен силиконов уплътнител Dow Corning, както и допълнителни обработки, като лепене към носещи рамки  и т.н.                                    

Капацитет на производство за 8 часа до.....250бр.
Разполагаме със специализиран транспорт и доставяме до посочен от Вас адрес!
Експресни срокове за изработка .

ВИДЕО
Двуцветна дограма с алуминиеви капачкиПРОМОЦИИ
Промоция на ПВЦ дограма с енергоспестяващи стъклопакетипрочетете повече...
Запитване
* Задължителни полета
Име:*
Телефон:*
Е-мейл: 
Описание:*


НОВИ ОБЕКТИ

 - Капачкова окачена фасада Exalco 130


Сладкарница Бене

Болница Софиямед


 - Бонд в неограничени цветове


Сладкарница Бене

Сладкарница БЕНЕ


 - Структурна окачена фасада


Обект - структурна окачена фасада

Обект Бигла


 - Облицовки с БОНД


Обект - структурна окачена фасада

Банка Пиреус