ПОПУЛЯРНО

 Начало  »  Окачени фасади

 

SCHÜCO FW50+

Стандартът за вертикални фасади

Системата FW 50+ е наложена в практиката като мултифукнционална и позволява реализацията на концептоално напълно различни фасади и стъклени покривни конструкции. Освен това системната съвместимост в рамките на продуктовата гама на Schüco гарантира максимална свобода на творчество.

SCHÜCO FW50+SG

Структурна фасада

Почти всяка фасада може да се реализира перфектно със ситемата FW 50+SG (структурно остъкляване). От страна на помещението профилите са видими, а отвън не - затова може да се постигне външен вид от изцяло стъклена повърхност с фини фуги. Системата може да се използва за фасади с всякакви размери.

Exalco Аlbio 130

Капачкова фасадна система

Albio 130 е система за окачени фасади с прекъснат термо мост, предлага лекота на конструкцията и е приложим във всяка сграда. С лице 50 мм ширина, в Albio 130 могат да вградят стъкла и стъклопакети от 6 до 36 мм. Вертикалният профили (колона) покрива широк спектър от инерционните моменти между 60 и 820 cm2. Системата предлага различни възможности за външни декоративни профилни капачка.

Albio 102 полуструктурни/структурни окачени фасади

Отваряема система с прекъснат термомост, която позволява изработката на всички възможни врати, прозорци и витрини на магазини, прави възможни дори най-сложните конструкции, като защитава помещенията от горещина, студ и шум. Със своя модерен дизайн тази серия гарантира постигането на най-високи естетически стандарти. Има система за водонепроницаемост с три EPDM уплътнения.

ВИДЕО
Двуцветна дограма с алуминиеви капачкиПРОМОЦИИ
Промоция на ПВЦ дограма с енергоспестяващи стъклопакетипрочетете повече...
Запитване
* Задължителни полета
Име:*
Телефон:*
Е-мейл: 
Описание:*


НОВИ ОБЕКТИ

 - Капачкова окачена фасада Exalco 130


Сладкарница Бене

Болница Софиямед


 - Бонд в неограничени цветове


Сладкарница Бене

Сладкарница БЕНЕ


 - Структурна окачена фасада


Обект - структурна окачена фасада

Обект Бигла


 - Облицовки с БОНД


Обект - структурна окачена фасада

Банка Пиреус