ПОПУЛЯРНО

 

Окачени фасади

Енергийноефективните сградни концепции ще определят бъдещето на строителството.

Най-добре съгласуваните решения, които изпълняват оптимално архитектурните и технологични изисквания към фасадите и покривните остъклявания, ще заемат централна роля. Още от днес Schüco предлага уникална модулна програма по отношение на енергия, сигурност, автоматизация и дизайн, с която архитекти, проектанти и производители могат да изпълнят най-високите изисквания към окачените алуминиеви фасади колонно-гредови тип (пфостен-ригел фасада), структурен или елементен тип. Включително към тях се добавя и една разнообразна системна програма от интегрируеми отваряемости.


FW50+ - Стандарт при вертикална фасада

С доказалите се в практиката мултифункционални системи FW 50+ и FW 60+ могат да се реализират всякакви фасадни и покривни остъклявания. Значителни са предимствата на FW 50+ при изпълнението на полигонални и сегментирани остъклявания с външни и вътрешни ъгли. Вариантите им с повишена топлоизолация (HI) гарантират спазването на всички нормативни  документи и изисквания.


FW 50+ - Покривни остъклявания

И най-сложните покривни конструкции като пирамиди, куполи, полигони и многоскатни остъклявания биват реализирани безпроблемно със системите FW 50+. Специално за големи обекти като търговски центрове, бизнессгради, хотели и увеселителни паркове могат да бъдат изпълнени елегантни покривни остъклявания с големи подпорни разстояния.


ВИДЕО
Двуцветна дограма с алуминиеви капачкиПРОМОЦИИ
Промоция на ПВЦ дограма с енергоспестяващи стъклопакетипрочетете повече...
Запитване
* Задължителни полета
Име:*
Телефон:*
Е-мейл: 
Описание:*


НОВИ ОБЕКТИ

 - Капачкова окачена фасада Exalco 130


Сладкарница Бене

Болница Софиямед


 - Бонд в неограничени цветове


Сладкарница Бене

Сладкарница БЕНЕ


 - Структурна окачена фасада


Обект - структурна окачена фасада

Обект Бигла


 - Облицовки с БОНД


Обект - структурна окачена фасада

Банка Пиреус