ПОПУЛЯРНО

 Начало  »  Облицовки с бонд

 

Облицовки с Бонд

Албио ЕООД е специализирана в монтажа на облицовки от композитни материали. Фирмата има десетки изградени обекти с облицовки бонд, които са идеално решение за изграждането на Търговски центрове, Супермаркети, Хотели,  Изложбени центрове, Стадиони, Индустриални сгради, Пътнически терминали, Магистрални постове, Бензиностанции, Тунели, знаци и др.


Алуминиевият композитен материал е специално създаден за облицоване на сгради с панели и е идеален за облицоване на интериорни и екстериорни пространства. Лесен е за обработка и огъване във всякакви ъгли и форми.

Най – горното покритие е смолиста боя, която има отлична защита от ултравиолетовите гама лъченията, корозионно– и износоустойчивост. Част от състава му са два анти корозионни алуминиеви листа, които обхващат слой полиетилен с висока плътност. Този състав на панела дава добри огнеупорни характеристики, а при горене отделя малък обем газове.

Друго негово положително качество е, че е термоустойчив в голям температурен диапазон (-25 ÷ + 85°С) с оптимални топлоизолационни качества и не пропуска електромагнитни лъчения, както и че поглъща звуковите вълни, гарантирайки шумопоглъщаемост до 25 dB.

ВИДЕО
Двуцветна дограма с алуминиеви капачкиПРОМОЦИИ
Промоция на ПВЦ дограма с енергоспестяващи стъклопакетипрочетете повече...
Запитване
* Задължителни полета
Име:*
Телефон:*
Е-мейл: 
Описание:*


НОВИ ОБЕКТИ

 - Капачкова окачена фасада Exalco 130


Сладкарница Бене

Болница Софиямед


 - Бонд в неограничени цветове


Сладкарница Бене

Сладкарница БЕНЕ


 - Структурна окачена фасада


Обект - структурна окачена фасада

Обект Бигла


 - Облицовки с БОНД


Обект - структурна окачена фасада

Банка Пиреус